Kod gradnje kuće ili preuređenja starijeg objekta niz građevinskih sustava je međusobno povezano i najjednostavnije je kad više toga možete odraditi s istim ponuđačem.

Tvrtka Polo-commerce specijalizirana je za prodaju i ugradnju najkvalitetnijih materijala za izradu krovova (izolacije, pokrov, drvene građe, limarije, krovnih prozora) te klinker opeke. Kroz svoju ponudu nude rješenja za tri segmenta:

1. Toplinsku izolaciju: skyTech je negoriva reflektirajuća izolacija, debljine svega 1 cm i zamjenjuje 24 cm mineralne
vune. Time se ostvaruje i ušteda prostora kod izolacije potkrovlja, gdje je svaki centimetar prostora bitan. skyTech smanjuje troškove grijanja ljeti i hlađenja zimi za 50%. Primjenjuje se kao toplinska i zvučna izolacija s unutrašnje strane na zidovima, stropovima i u podrumima, kod izoliranja krovišta s vanjske strane i unutrašnje strane, te kod ventiliranih fasada za sve vrste građevina. Napredni izolacijski sistem skyTech, francuskog proizvođača Winco Tech, dokazao se na brojnim objektima novogradnje ili sanacije.

2. Završnu fasadu i okućnicu: Tvrtka Polo-commerce u svojoj ponudi ima klinker opeku i pločice za vanjsku i unutrašnju primjenu, podnu keramiku i klinker crijep poznatog njemačkog proizvođača ABC klinkergruppe. Klinker pločice za oblaganje fasade dostupne su u raznim formatima, bojama i završnim obradama. Pružaju brojne mogućnosti arhitektonskog oblikovanja vanjskog izgleda modernih i klasičnih kuća.

3. Krovne pokrove: GERARD čelični krovni pokrov s ili bez kamenog granulata vjerno imitira izgled klasičnog pokrova. Primjenjiv je za realizaciju krovišta u različitim stilovima- od klasičnih preko mediteranskih do modernih. GERARD krovne ploče otpornije su na potrese jer su 7 puta lakše od klasičnih krovnih pokrova, a 10 puta lakše od biber crijepa. Zbog toga puno manje opterećuju krovnu konstrukciju, tj. konstrukciju kuće. Jedna GERARD ploča pokriva 0,46 m2 krova, a pričvršćena je s 4 vijka – čime je osigurana kompaktnost i fleksibilnost krova pri potresnim naprezanjima, te ne dolazi do ispadanja krovnih ploča.

POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi