Imate vrt ili terasu i želite provoditi svoje maksimalno vrijeme na otvorenom? Predstavljamo vam pergolu Tissu! Sa svojim dimenzijama cca 3x3 m i visine od 2,3 metra, izrađena od aluminijske konstrukcije s pokrovom od tkanine (koji se otvara ili zatvara pomoću daljinskog upravljača) te LED rasvjete, sigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse!

Zahvaljujući LED osvijetljenju dobiti ćete ugodnu atmosferu, posebno u ljetnim večerima, ali i dobru zaštitu ne samo od jakog sunca tijekom ljeta, već i hladnih vjetrova u jesen.

Tkanina je visokokvalitetna te pruža optimalno zasjenjenje i sjenu.

Iako male težine, stabilnost je visoka, a vijek trajanja dug. Lako se postavlja, utikač LED rasvjete samo se uključi i za tren imate svoju savršeno zaštićenu oazu u kojoj možete uživati nekoliko mjeseci godišnje.

Poželite li da vas sunce grije u ranim jutarnjim satima, jednostavno ćete putem daljinskog upravljača otvoriti krov – tiho i jednostavno.

Što se tiče opreme, ona uključuje svjetlosnu traku od LED elemenata, koji se također mogu upaliti i ugasiti daljinskim upravljačem. Zaista se mislilo na sve kako bi vi uživali u savršenom ugođaju ljetnih večeri!

Karakteristike pergole Tissu:

  •  lagan i robustan aluminijski okvir
  • jednostavna i brza montaža
  • savršena zaštita od sunca
  • integrirani motor za zatvaranje/otvaranje poklopca
  • LED traka za ugodnu večernju atmosferu

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi