Podignite arhitektonsko planiranje na novu razinu uz VELUX Daylight Visualizer! Jednostavan, ali profesionalan alat omogućuje vam analizu dnevne svjetlosti u zgradama s nekoliko jedinstvenih funkcija. S ovim programom možete dobiti točne simulacije i kvantifikacije razine dnevne svjetlosti u interijerima, usporedbu uvjeta dnevnog svjetla prije i poslije te stvoriti jednostavne 3D modele u samo par minuta, te generirati izvješće.

Kao arhitekt, možete biti sigurni da će svaki kutak vašeg projekta biti kvalitetno osvijetljen. Dovoljna količina dnevne rasvjete važna je iz puno razloga, od smanjenja potrošnje energije zgrade, do poboljšanja zdravlja, raspoloženja i produktivnosti stanara ili zaposlenika.

Saznajte više o ovom jednostavnom programu, preuzmite svoj besplatan primjerak i učinite prvi korak prema tome da postanete vodeći u dizajnu dnevnog svjetla!

VELUX HRVATSKA d.o.o.
VELUX HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Distribucija putem prodavatelja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi