U novije vrijeme su krađe deponiranog starog papira postale velik problem. MOLOK ne samo da nudi kontejnere koje nije moguće prevrnuti i iz njih krasti papir, već je ponudio i bačvasti poklopac "Drum Lid" koji će eventualnog lopova obeshrabriti i pri samoj pomisli…

U sklopu MOLOK polupodzemnog zelenog otoka u gradu Čakovcu, postavljen je početkom listopada 2011. prvi MOLOK bačvasti poklopac u Republici Hrvatskoj! Zadaća poklopca je omogućiti građanima i dalje jednostavno, sigurno i brzo odlaganje većih količina starog papira, uz njegovu 100% zaštitu od krađe. Građani su ga odlično prihvatili, a komunalcima je sada posao još efikasniji i još lakši!


STOP krađi starog papira! (YOUTUBE VIDEO)

Izvor: STP d.o.o.

S.T.P. d.o.o.
S.T.P. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području grada Zagreba, za ostatak Hrvatske cijena po dogovoru. Proizvode izvozimo na područje BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi