Zasigurno svi kod kuće imaju neke stare knjige koje su često zaboravljene i spremljene u neke ormare ili na police te ih se uopće niti ne gleda. Preuređujete li neku sobu ili stan i ne znate kamo biste ih stavili, mi vam donosimo par ideja.

Stara knjiga se vrlo lako može pretvoriti u neko tajnovito skrovište za neke vrijednije stvari, dovoljno je samo izdubiti sredinu knjige, tj. stranice. Upotrijebite stare knjige umjesto polica, bit će odlična dekoracija, a uštediti ćete na policama. Noćni ormarić se može također napraviti od starih knjiga, treba ih samo posložiti jedne na druge, tko zna, možda i pročitate koju knjigu ako ne možete zaspati.

Stara knjiga može poslužiti i kao mjesto za mali terarij, kao mala ručna torbica ili kao okvir za slike od korica knjige. Stranice od knjige možete upotrijebiti za dekoriranje staklenki, sjenila od lampi ili pak za ukrašavanje svijeća ili nešto slično. Izrežite neke citate iz određenih knjiga, zalijepite ih na boce, staklenke ili gdje želite, napravite s time neki odličan poklon ali i poseban i osobni poklon u koji je uložen vaš trud. kako god da ih iskoristite, dobro ćete ih upotrijebiti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi