Htjeli biste nešto promijeniti u spavaćoj sobi, a ne znate što. Možda vam nije palo na pamet da zamijenite noćni ormarić. Takva zamjena može skroz promijeniti izgled vaše spavaće sobe, a vi možete dodati neke svoje ideje i svoj ukus.

Zamjena za noćni ormarić ne smatra se kupovinom nečega novoga. Izradite ga sami ili samo zamijenite s nečime što imate kod kuće, u podrumu ili tavanu. To može biti neka stara limena kanta za onaj rustikalni izgled. Panj koji će vam donijeti malo seoskog izgleda, ili stara stolica za neki romantičan izgled. Stare knjige vam možda stoje negdje u kutu i niste ih ni čitali, poslažite ih jedne na drugu kao zamjena za noćni ormarić, možda ih u ovom slučaju i pročitate.

Stare ljestve pružit će vam malo više polica, a stari koferi dodatan prostor za spremanje sitnica. Police su također dobra zamjena ako ne želite imati nešto na podu ili nemate mjesta za tako nešto. kao noćni ormarić može poslužiti bilo što, bitno da ima mjesta gdje možete odložiti noćno svjetlo, sat ili što vam već potrebno.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi