THERMOTEC JE IZOLACIJA

Koja u jednom potezu objedinjuje – vrhunsku toplinsku izolaciju, vrhunsku zvučnu izolaciju te izravnavajući sloj.

Prvenstveno se koristi na horizontalnim dijelovima stambenih i poslovnih objekata kao toplinska i zvučna izolacija podova u prizemlju, toplinska i zvučna izolacija međukatne konstrukcije te izolacija potkrovlja. Nezaobilazna je kod izgradnje objekata s naglaskom na štednju energije ili niskoenergetskih kuća, ali i kod sanacije postojećih objekata. Sastoji se od stiropor granula i specijalnog Thermotec mineralnog veziva.

Rješenje kojim se istovremeno, u jednoj operaciji izvodi izravnanje nivoa poda te toplinska i zvučna izolacija. Neravnine se izravnaju, a cijevi zaštite.Thermotec je dimenzionalno stabilan, visoko elastičan i izuzetno jednostavan. Pruža mogućnost ugradnje izolacijskog sloja u jednom komadu bez fuga, bez spojeva i šupljina. Znači bez gubitaka topline. Bez obzira na vrstu podloge i količinu cijevi u podu. Kod izravnavanja podloge, thermotec je moguće ugraditi od 3 pa do 80 centimetara u jednom sloju. Težina Thermotec-a je, ovisno o željenim svojstvima samo 80-130 kg/m3.

NAJTOPLIJE MOMENTE U SVOM ŽIVOTU DOŽIVITE S THERMOTEC®-om

Hladne noge stvar su prošlosti – to za nas u thermotecu zaista nisu tek prazne riječi. Zašto? Zato što su podovi izolirani thermotecom izolacijom jednostavno topliji za Vaše noge. To ćete osjetiti već pri prvom koraku. Bilo da ustajete ujutro, nakon tuširanja u kupaoni, dok sjedite za radnim stolom ili dok ste navečer ugodno zavaljeni na kauču – toplina neprekidno struji preko Vaših nogu u pod. S thermotecom možete osjetno smanjiti gubitak topline. Na taj ćete način uštedjeti skupu energiju i istovremeno povećati svoju udobnost stanovanja.

To pokazuje mjerenje IGH kao i europsko tehničko dopuštenje: ETA-08/0338 i ETA-11/0455.

HD GRADNJA d.o.o.
HD GRADNJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske, BiH i Srbije, dostava prema dogovoru s kupcem, ovisno o količini.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi