Možda vam zvuči suludo, ali postoji mreža za vaše noge. Zavežete ju za svaki kraj stola i možete podignuti noge u bilo koje vrijeme. Teško je toliko sati sjediti u istom položaju, nikako nije dobro za vaše tijelo. Mreža je ta koja će vam djelomice olakšati dugo sjedenje za laptopom i radom za stolom. Uz rad uglavnom pijete kavu, vodu ili sok te vam se može dogoditi nezgoda i prolijete tekućinu po papirima ili još gore – po laptopu. Nabavite si čašu koja je zatvorena i vaš stol će biti siguran, a možete nabaviti i posebne kutijice gdje čaše stoje i teško se mogu prevrnuti.

Nabavite si držač za mobitel ili priključak za mobitele koji imaju klasičnu telefonsku slušalicu i tako možete lakše razgovarati, a tijekom razgovora možete provjeriti i dolazeće poruke bez da spuštate telefon. Lakše i jednostavnije od slušalica. Kako biste si olakšali i lakše raspoznavali žice koje imate, na svaku stavite natpis od čega je, a svoj punjač od mobitela neka vam uvijek bude pri ruci te mobitel neka uvijek bude priključen kako se ne bi dogodila prazna baterija tijekom važnog razgovora.

Ukoliko imate ured u kojem boravite dosta sati, zaboravite kako ste gladni i žedni. U tom slučaju, nabavite si mini hladnjak u kojem ćete uvijek imati boce vode te hranu za brzinski ručak. Dobra je ideja i grijač čaše kako vi vaša kava bila uvijek topla. Vaša stolica je velika stoga nabavite navlake koje možete s vremenom skinuti i oprati, a stolicu jednostavno usisati

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi