Ako ste ljubitelj tuša tada se kod renovacije ili uređenja nove kupaonice nameće važno pitanje - tuš kada ili kanalica? Odabir između tuš kade ili kanalice utječe na funkcionalnost, estetiku i održavanje kupaonice.
 
Kanalica je u tuš kabini postavljena u nivou pločica te izgleda moderno i elegantno dok je tuš kada klasičan i jednostavan izbor. Pri ugradnji kanalice važno je da izaberete majstora koji će napraviti pravilan pad pločica tako da voda otječe u kanalicu jer će inače doći do razvoja plijesni. Tuš kade su jednostavne za čišćenje i održavanje te nude stabilnu i udobnu površinu za Vaše tuširanje. 
 
Nova klizna tuš kabina LIBRA spaja eleganciju i jednostavnost te pruža ugodno i sigurno tuširanje u kombinaciji s tuš kadom. Napravljena je iz kaljenoga prozirnoga stakla debljine 8 mm i ima Clean Coat premaz, koji učinkovito spriječava nastanak vodenog kamenca s odbijanjem kapljica vode. Ima donju vodilicu, koja se lako pomakne što olakšava čišćenje kabine. 
 
Tuš kabina LIBRA je praktična, sigurna i otporna za dugotrajnu upotrebu. Također, pružaju vam se različite mogućnosti otvaranja vrata za optimalnu funkcionalnost u kupaonici. Kolpasan tuš kabine proizvedene su kako bi olakšale svakodnevnu upotrebu tuša i čišćenje.
 
Kako biste odlučili što je najbolje za Vašu kupaonicu savjetujemo da pročitate prednosti obje mogućnosti. Izaberite najbolje moguće rješenje uz Kolpasan savjete kako bi svoju kupaonicu pretvorili u pravu oazu mira i užitka!
 
KOLPA d.o.o. Metlika
KOLPA d.o.o. Metlika
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi