Blagovaonica je prostor gdje jedete svakodnevno i kada pospremate taj prostor trebate znati što vam je potrebno, a što morate izbaciti. Uz stol i stolice dolazi i komoda ili regal gdje držite tanjure, pribor za jelo i ostalo posuđe. Mnogi, osim tih potrebnih stvari, dodatno zakrče prostor sa ostalim sitnicama koje trebate odmah izbaciti. Gosti vam daruju vaze, ukrasno posuđe, slike i druge sitnice koje tamo stavljate i tada više nemate mjesta za potrebne stvari. Ono što vam zaista ne koristi i samo zauzima veliku površinu jednostavno maknite ili i vi poklonite.

Razbijeni tanjuri i čaše, pogotovo ako su vam iz cijelog kompleta ostale samo dvije, maknite ili bacite. Vjerujemo kako ne koristite sve odjednom, čak ni kada gosti dođu, a njima ne možete dati polupanu čašu. Sve druge ukrasne figurice i fotografije uklonite. Ostavite tek jednu ili dvije na zidu, ovisno koliko mjesta imate. U blagovaonici ne treba stajati niti usisavač ili stalak za vješanje kaputa što neki znaju staviti. Tamo ne bi trebalo biti poslovnih papira, ključeva, torbi.

Iz blagovaonice maknite i televizor i radio, a nije mjesto niti telefonu ili kompjuteru. Elektronika neka bude u posebnoj sobi. Riješite se i viška stolica koje stoje u kutu, baš kao i nepotrebni ormari zbog kojih se teško krećete po samoj prostoriji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi