Kultura uređivanja zelenih površina i okućnica danas je sve prisutnija u našem svjetonazoru i organizaciji našeg životnog prostora. A samo redovita njega i profesionalni vrtni uređaji jamče zdrave i zelene travnjake. Na odabir idealnog uređaja za košnju utječu mnogi faktori; površina odnosno veličina i oblik travnjaka, koliko vremena namjeravate posvetiti njegovoj njezi i svrha u koju se travnjak koristi.

U bogatoj ponudi hobi i profesionalnih kosilica, trimera i motornih kosa, na motorni, električni ili akumulatorski pogon, zasigurno ćete pronaći uređaj koji će biti najprikladniji za vaš travnjak. Bilo da se radi o košnji, rezanju rubova travnjaka, malčiranju, prozračivanju ili samo održavanju, STIHL nudi idealne uređaje za njegu zelenih površina. Pronađite odgovarajući proizvod za svoje potrebe!

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi