Koliko puta vam se samo dogodilo da vam se kišobran potrgao, poderao, ne da se otvarati ili jednostavno vam više ne koristi. Možete ga baciti i tako se riješiti nepotrebnih stvari ili u ovom slučaju smeća, ali često upravo to "smeće" vam može poslužiti kao ukras za dvorište ili prednji ulaz kuće.

Uzmite vrpcu u željenoj boji i zamotajte oko zatvorenog kišobrana, ali nemojte platno skroz omotati već ga raširite i unutra stavite cvijeće. Neka stabiljke budu dugačke, a možete staviti i umjetno cvijeće koje ćete moći i zalijepiti. Na vrata stavite kukicu i objesite kišobran za dršku. Isto tako, možete maknuti tkaninu sa kišobrana te staviti neku drugu i upotrijebiti kišobran kao ukrasu u vrtu, pogotovo ako imate razne kipove i čovječuljke po vrtu.

Maknite dršku kišobrana i upotrijebite ga kao luster za vanjsko svijetlo. Super će izgledati vanjsko ulazno svijetlo ako je kišobran manji ili dječji. Napola otvorene kišobrane možete upotrijebiti i za izgled lampiona. Vanjska rasvjeta koja vam stoji u vrtu može dobiti novi izgled, a svijetlo postane drugačije ukoliko je tkanina kišobrana šarena ili u nekoj drugoj boji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi