Namještaj nakon puno godina korištenja pokazuje svoju dotrajalost. Tu treba mijenjati namještaj kako bi naš dom izgledao bolje, a i kako ne bi imali stari namještaj u domu koji više ne služi svojoj svrsi. Isto tako, s vremenom želimo malo promijeniti izgled prostorija, preurediti te uvesti neki novi namještaj u svoj dom.

Stare stolice zasigurno ne izgledaju više lijepo kod blagovaonskog stola, pogotovo ako su poderane, izgrebane i slično. Tada ćemo sigurno nabaviti neke nove, a ove stare možda i baciti. Pričekajte malo sa bacanjem, iskoristite stare stolice ponovo i dajte im novi izgled. Potrebno je samo malo boje da starim stolicama vratite lijep izgled, njih ne morate vratiti i na staro mjesto, smjestite ih na balkon ili na terasu.

Onim stolicama koje možda ne možete popraviti dajte novu svrhu, pretvorite ih u neobično mjesto za sadnju cvijeća. Smjestite ih u vrt, te na njih posadite vaše omiljeno cvijeće. Stara stolica može se pretvoriti u novu ljuljačku u dvorištu za klince, spojite dvije stare stolice, obojite ih i napravite simpatičnu klupicu za vrt. Toliko ideja za obnovu starih stolica, trebate samo izabrati jednu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi