Nemojte bacati štapiće od sladoleda nego ih iskoristite. Ne samo da možete dobiti neke fora stvari, već možete i iznenaditi svoju djecu te im napraviti neke cool igračke. Ljeto je idelano vrijeme za skupljanje štapića od sladoleda, angažirajte i druge članove obitelji, a možda i prijatelje kako biste ih brže skupili.

Za izradu će vam biti najpotrebniji silikonski pištolj i naravno silikon, a možete koristiti i ljepilo za drvo. Napravite od njih držače za olovke, možete ih nalijepiti na staru konzervu ičli jednostavno ih zalijepiti u željeni oblik. Nacrtajte heksagon na papiru i u tom obliku krenite lijepiti štapiće jedan na drugi. Lijepite dok ne dobijete željenu visinu, a možete ih lijepiti u u obliku kocke. Na taj način možete dobiti zanimljive ukrasne posudice za stol, a možda i neku zanimljivu policu za zid ako skupite toliko štapića.

Poslažite štapiće jedne pored drugih, na njih cijelom dužinom zalijepite neke sličice koje ćete kasnije izrezati. Na taj način vaše dijete može slagati malo drugačije puzzle i vježbati. Ponovo ih upotrijebite za izradu domaćeg sladoleda, a trebate li neku dekoraciju kao npr. ogradicu za Božićne jaslice, štapići od sladoleda će vam dati još dodatnu ideju, možda i za neke veće jaslice za ispod bora. Ovo vam je idealan izgovor da svaki dan kupite barem jedan sladoled.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi