Kupaona je mjesto gdje možemo biti sasvim opušteni, tu smo sami i tu imamo svojih pet minuta opuštanja, pogotovo navečer kada se spremamo za spavanje i odmaranje. Kupaonica je također mjesto koje želimo da uvijek bude čisto, mirišljavo i da sve bude na svome mjestu. Zato postoje ormarići, police i slično.

Kako nemamo uvijek prostora za neke stvari ili imamo malu kupaonicu pa moramo raditi neke kompromise oko toga što ćemo ostaviti u kupaoni,a što ćemo držati u drugoj prostoriji, tada moramo i odabrati neki odgovarajući namještaj za kupaonu kako bismo maksimalno iskoristili prostor.

Ručnici svakako pripadaju u kupaoni i trebali bi biti lako dostupni. Njih možemo smjestiti u ormariće ili police, ali možemo upotrijebiti i nešto sasvim drugačije. Probajte sa metalnim stalkom za boce, tj. stalkom za vinske boce. Uski stalak za boce gdje se one postavljaju na kukice jedna ispod druge može savršeno poslužiti i za ručnike u kupaoni. naravno, to može biti stalak i u nekom drugom obliku, bitno je samo da stane na zid u vašoj kupaonici. Isprobajte i nećete požaliti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi