Sinclair klima uređaji i dizalice topline sve su popularniji na tržištu, a široka ponuda proizvoda odlikuje se vrhunskom kvalitetom i završnom obradom.

Na sve klime i dizalice topline Sinclair nudi 7 godina jamstva uz redovan godišnji servis. Na novu Sky seriju klima uređaja nudi 5 godina jamstva. U ponudi možete pronaći i druge proizvode kao što su mobilne klime, pročišćivači i odvlaživači zraka te kamperske i brodske serije klima uređaja na koje ostvarujete jamstvo od 2 godine.

Ovogodišnje serije klima uređaja sadrže najnoviju opremu i značajku Loxone – sustav koji će umjesto vas upravljati svim funkcijama klima uređaja kada vi niste u mogućnosti. Ova značajka omogućit će vam jednostavno postavljanje temperature i upravljanje putem aplikacije.

LJETNA SEZONA - KOMFORNA ZONA

Ako ne želite klasičnu bijelu klimu, nego vašem prostoru treba pravo osvježenje, onda ste na pravom mjestu. Sinclair nudi klime u raznim bojama: bijela, crna, srebrna, navy i champagne.

Zanimljivo je da osim u hlađenju uređaji rade u grijanju do minimalne vanjske temperature od -25 stupnjeva, karakterizira ih energetski razred A++ i razina buke unutarnje jedinice od samo 19dB.

EKOLOŠKI SVIJET SINCLAIR

Sinclair se usredotočio na razvoj i primjenu novih tehnologija koje pomažu smanjiti potrošnju energije i učinak globalnog zagrijavanja. Zahvaljujući upotrebi novog ekološkog plina R32 u većini zidnih jedinica, potreba za kvotom emisija CO2 je smanjena za 65%. Sinclair postepeno širi ovaj ekološki trend među ostalim kategorijama proizvoda.

Poseban naglasak stavlja se na postprodaju i tehničku podršku. Usluga montaže s isporukom kompletne opreme dostupna je na području cijele Hrvatske.

Više informacija možete pronaći na sinclair.hr ili direktno kontaktirajte 01/66 08 009.

SINCLAIR d.o.o.
SINCLAIR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi