Mučite li se s razbacanom odjećom po čitavoj sobi? Volite shoppingirati, ali vaši ormari su već pretrpani? Donosimo savjete s kojima ćete uspjeti uštedjeti na prostoru i uspješno spremiti svu svoju odjeću!

Naravno, uvijek možete napraviti generalku i izbaciti iz ormara odjevne predmete za koje ste sigurni da ih više nećete nositi. Dobra ideja je kupnja platnenog ormara jer je praktičan i možete ga postaviti bilo gdje u kući ili stanu.

Kod kupnje namještaja nastojite kupiti elemente koji imaju više funkcija. Na primjer, ako kupite kauč ispod kojega se mogu spremiti stvari tada ondje možete staviti posteljinu koja vam inače možda zauzima mjesto u ormaru.

Imate li mjesta ispod kreveta taj je prostor odličan za držanje plastičnih ili platnenih kutija u koje možete spremiti odjeću, posteljinu ili nešto drugo.

Šteta je da ogrtače za kupanje i sličnu odjeću držite u spavaćoj sobi umjesto u kupaoni. Iskoristite zidove ili vrata kupaone za postavljanje kukica ili vješalica za odjeću.

Vrata u spavaćoj sobi također možete iskoristiti za spremanje odjeće i tako uštedjeti na prostoru. Na unutrašnju stranu vrata ili čak i ormara možete postaviti platnene držače za cipele ili šalove, marame i neke druge manje komade odjeće.

Kovčezi za putovanja odlični su za spremanje odjeće koju ne koristite, primjerice, zimsku odjeću tijekom proljetnih mjeseci i obrnuto.

U trgovačkim centrima se po povoljnoj cijeni mogu nabaviti plastične kutije koje je najbolje slagati u visinu jer ćete tako više uštedjeti s prostorom.

Osim kutija povoljne su i samostojeće vješalice koje su idealne za kapute, jakne, ali i marame, šalove ili kišobrane. Kod kupnji vješalica najbolje je da uzmete raznovrsne, s višestrukim šipkama kako biste mogli objesiti više odjevnih predmeta.

Odlična ideja za uštedu prostora je izrada visokih polica, iznad vrata ili na nekom drugom mjestu u prostoriji. Poslužit će za spremanje modnih dodataka, manjih odjevnih predmeta ili obuće.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi