Spiralne stepenice štede prostor i iznimno su fleksibilne za prilagodbu posebnim prostornim uvjetima. Dobro funkcioniraju u otvorenim, prostranim prostorijama, ali također i u vrlo malim stambenim prostorima, što ih čini savršenim izborom gotovo za svakoga. Spiralne stepenice klasičan su element koji Vašem domu može dodati sofisticiranost.

Vjerojatno najveća (i najočitija) prednost spiralnih stepenica je da zahtijevaju znatno manje prostora nego klasične stepenice. Dodavanjem spiralnih stepenica uštedjeti ćete na svome prostoru i uz to ćete mu dati i malu dozu smionog dizajna. Često ih možete pronaći u domovima dizajnera jer kombiniraju funkcionalnost sa stilom. Nude savršen pogled ali i drugačiju perspektivu na okolni prostor.

Cjenovno su vrlo povoljne, pogotovo kada uzmete u obzir kvalitetu i dugotrajnost materijala od kojeg su napravljene. Materijali koji se koriste u izradi spiralnih stepenica jamče dugi vijek trajanja. Metalni dijelovi obično su lakirani powder-coating tehnologijom, dok su drveni elementi zaštićeni završnim lakom i imaju protuklizna svojstva. Lako se postavljaju. Kompletan materijal i pribor dobijete na paleti i uz pažljivo praćenje uputa sastavljanje je jednostavno gotovo kao kod namještaja iz jednog od poznatih skandinavskih centara. Obično dolaze u kombinaciji drvenih gazišta i rukohvata te metalnih nosača i konstrukcije.

Spiralne stepenice funkcionalne su i sigurne. Rukohvat i protuklizna gazišta dizajnirana su za Vašu sigurnost. Stepenice mogu predstavljati opasnost za malu djecu i starije osobe, ali kod spiralnih stepenica ako i dođe do pada, manja je vjerojatnost da će korisnik pasti skroz do dna jer će zavoj stepenica prekinuti njegov pad.

Spiralne stepenice dodaju vrijednost Vašoj nekretnini. Iznimno su cijenjene od strane arhitekata i dizajnera zbog male potrošnje prostora i zbog svojih dinamičnih oblika. Zbog svoje funkcionalnosti i sigurnosti smatraju se plusom pri procjeni vrijednosti prostora.

Spiralne i ostale vrste stepenica koje imamo u ponudi pogledajte na linku nastavku!

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi