Spiralne stepenice uistinu su izdržale test vremena. Postoje tisućama godina, ali nije ih neuobičajeno pronaći i danas u modernim domovima. Ovaj jedinstveni dizajn može maksimalno iskoristiti prostor i pritom ostaviti odvažan modni dojam. Čitajte dalje kako bi saznali više o spiralnim stepenicama.

Spiralne stepenice štede prostor i iznimno su fleksibilne za prilagodbu posebnim prostornim uvjetima. Dobro funkcioniraju u otvorenim, prostranim prostorijama, ali također i u vrlo malim stambenim prostorima, što ih čini savršenim izborom gotovo za svakoga. Spiralna stubišta klasičan su element koji vašem domu može dodati sofisticiranost.

Vjerojatno najveća (i najočitija) prednost spiralnih stepenica je činjenica da im nije potrebno prostora koliko je potrebno klasičnim stepenicama. Dodavanjem spiralnih stepenica uštedjeti ćete na prostoru i pritom mu dodati malo smionog dizajna. Spiralne stepenice često možete pronaći u domovima dizajnera jer kombiniraju funkcionalnost sa stilom. Nude poseban izgled i drugačiju perspektivu na okolni prostor.

Cjenovno su vrlo povoljne, pogotovo kada uzmete u obzir kvalitetu i dugotrajnost materijala od kojeg su napravljene. Materijali koji se koriste u izradi spiralnih stepenica jamče dugi vijek trajanja. Metalni dijelovi obično su lakirani powder-coating tehnologijom dok su drveni elementi zaštićeni završnim lakom i imaju protuklizna svojstva. Lako se postavljaju, kompletan materijal i pribor stiže na paleti i uz pažljivo praćenje uputa sastavljanje je veoma jednostavno. Obično dolaze u kombinaciji drvenih gazišta i rukohvata te metalnih nosača i konstrukcije.

Spiralne stepenice funkcionalne su i sigurne. Rukohvat i protuklizna gazišta dizajnirana su za Vašu sigurnost. Stepenice mogu predstavljati opasnost za malu djecu i starije osobe, ali kod spiralnih stubišta ako i dođe do pada, manja je vjerojatnost da će korisnik pasti skroz do dna jer će zavoj stepenica prekinuti njihov pad.

Spiralne stepenice dodaju vrijednost Vašoj nekretnini. Visoko su cijenjene od strane arhitekata i dizajnera zbog male potrošnje prostora i zbog svojih dinamičnih oblika. Zbog svoje funkcionalnosti i sigurnosti smatraju se plusom pri procjeni vrijednosti prostora.

Sve u svemu, spiralne stepenice mogu biti prekrasan izraz dizajna i funkcije. Možda nisu po ukusu svakog doma ili vlasnika, ali ako ih promišljeno ugradite u svoj dom, mogu poslužiti praktičnoj svrsi i ostaviti odvažan dojam. Ako sanjate o domu koji ima moderno i funkcionalno spiralno stubište kontaktirajte nas! Spiralne i ostale vrste stepenica koje imamo u ponudi pogledajte na linku.

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi