S ciljem što učinkovitijeg rada i bržeg obavljanja poslova građevinska industrija diljem svijeta prelazi na digitalna rješenja.

Na primjer, kako bi si olakšale rad s brojnim projektima sve više tvrtki koristi software za graditeljstvo. Tako im je mnogo lakše pratiti nedostatke na gradilištu, pripremati projektnu dokumentaciju, pisati završni izvještaj…

Za praćenje građevinskih projekata predlažemo software za graditeljstvo PlanRadar koji se može koristiti kao digitalni građevinski dnevnik, za dubinske analize ili certificiranje, za kontrolu nedostataka na gradilištu, dodjeljivanje zadataka, praćenje tijeka gradnje, planiranje, građevinsku dokumentaciju.

Saznajte više o softveru, provjerite kako se u njemu svaki tjedan obradi 25 000 projekata, pročitajte recenzije korisnika, i isprobajte ga sasvim besplatno!

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi