Robna marka Pattex svako ljeto na tržište donosi novosti u svijet lijepljenja. Novo ljepilo iz Pattex skupine omogućuje stručnjacima i majstorima lakšu, bolju i bržu montažu bez čavala, jer ljepilo ima iznimnu snagu i izvrsno prianjanje na sve materijale. Novo ljepilo na tržištu, Pattex One for All je najsnažnije ljepilo iz Pattex asortimana.

Pattex ONE FOR ALL je montažno ljepilo na osnovi polimer Flextec® tehnologije. Ima iznimno visoko početno prianjanje i u svega nekoliko sekundi lijepi do 350 kg/m²*. Odlična svojstva zadržava i prilikom lijepljenja teških predmeta na zid ili strop. S tako visokim početnim prianjanjem nije nužno dalje osigurati predmete koji se lijepe. Nakon nanošenja ljepila dovoljno je samo pritisnuti površinu i držati nekoliko sekundi. Snaga montažnog ljepila Pattex One for All dokazuje vrijednost konačne čvrstoće od 2,3 N / mm³ (23,5 kg / cm²). Snaga Pattexovog ljepila ONE FOR ALL čini ga pobjednikom u svojoj kategoriji.

Pattex montažno ljepilo One for All pogodan je za širok raspon materijala kao što su cigla, keramika, beton, ploče od iverice, vlakana i gips-ploče, prirodni kamen (debljine min. 10 mm), MDF, drvo, metal, kaljeno staklo i PVC, polistiren, staklo, plastika, oslikane površina ogledala. Ne preporuča se upotreba na PP, PTFE, akrilnom staklu, bakru, mesingu i plastificiranom PVC-u.

Zahvaljujući posebnoj formuli, pogodno je za obradu spojeva drvene i metalne konstrukcije kao i za ventilaciju i klimatizaciju što zahtijeva iznimno fleksibilno ljepilo. Novi Pattex ONE FOR ALL je moguće upotrijebiti čak i na vlažnim površinama. Otporno je na vlagu i stoga je prikladno za unutarnje i vanjske primjene.

LIJEPLJENJE

Ljepilo nanesemo na jednu od površina. Ukoliko morate zagladiti neravne površine, preporučamo točkasto nanošenje ljepila. Za veće površine i teže predmete gdje je potrebna veća adhezija, ljepilo nanesite valovito. Za manje površine ljepilo se nanosi u ravnim linijama. Minimalna debljina ljepila je 1 mm. Otvoreno vrijeme po nanosu ljepila je nekoliko minuta koje je dovoljno za manje korekcije, namještanje točnog položaja i prilikom lijepljenja neupojnih površina potrebno je paziti da se pojedini slojevi ljepila ne spoje.

ISPUNE

Pattex ONE FOR ALL nije samo izuzetno snažno montažno ljepilo, s njim je moguće ispuniti i manje pukotine. Pukotine ne bi smjele biti šire od 20 mm. Važno je da se spoj ispuni ravnomjerno, bez mjehurića. Unutar otvorenog vremena, brtvenu masu je potrebno zagladiti prigodnim alatom. Površine oko pukotine najbolje je zaštititi ljepljivom trakom koju je potrebno ukloniti prije potpunog sušenja ljepila. Mrlje od ljepila se lagano očiste vodenom otopinom deterdženta (maksimalno 7% deterdženta). Osušenu masu možemo obojati akrilnim bojama na vodenoj bazi.

HENKEL CROATIA d.o.o.
HENKEL CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Dostava prema dogovoru s Vašim komercijalnim zastupnikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi