Smart2lock by GRIFFWERK predstavlja inteligentnu i inovativnu tehnologiju zaključavanja bez posebne potrebe za održavanjem ili korištenjem elektronike, koja često kod kvaka zna biti jako nepouzdana. GRIFFWERK, jedan od vodećih svjetskih proizvođača luksuznih kvaka osmislio je fantastično rješenje – mehanizam integriran u kvaku aktivira se jednim kratkim klikom, a crveni indikator diskretno signalizira da se ne uznemirava osobu s druge strane vrata.

U prošlosti su se vrata sastojala od raznih dijelova i dodataka: ručkica, rozeta, brava za toalete, ključeve… GRIFFWERK je značajno pojednostavio ovaj složeni sustav komponenti razvivši „Sve u jednom“. Što to znači? To znači da su sada sve funkcije kvake objedinjene u jednom elementu. Rozete više nisu potrebne.

Prva ručka bez rozete predstavljena je 2008.g. s kolekcijom FRAME, koja je zaslužna za novi trend u industriji kvaka. Ubrzo nakon toga, predstavljen je i prvi integrirani sustav zaključavanja za FRAME kolekciju – inovacija koja je proširena sa smart2lock funkcijom tvrtke GRIFFWERK. Uslijedile su i dvije dodatne dizajnerske linije bez rozeta, AVUS ONE i R8 ONE. Zadržale su minimalistički standard koji je postavio FRAME te su dostupne u tri vrhunske završne obrade. „Sve u jednom“ jasna je poruka: rozete su suvišne.

Sve u jednom

Kolekciju ONE karakterizira maksimalna redukcija, ostavljajući samo najnužnije za ovu dizajnersku liniju. Rozete su izostavljene. Sve funkcije kvake „ugurane“ su u jedno. Kvaka se sada pojavljuje kao jedinstvena forma, zahvaljujući novom sistemu, koji je kompatibilan sa svim vratima standardne brave. Jedan dizajn ručke za najizbirljivije zahtjeve, u tri različite verzije.

Nova estetika za vrata bez rozeta

Kvake u liniji proizvoda ONE by GRIFFWERK stoje u ravnini s krilom vrata, stvarajući vrata smanjenog izgleda. Rozete za zaključavanje uobičajeno korištene za osiguravanje privatnosti u kupaonici i ključanice, više nisu potrebne. Mehanizam za zaključavanje integriran je izravno u kvaku s smart2lock tvrtke GRIFFWERK.

R8 ONE

R8 ONE dostupan je u tri boje s vrhunskim premazom soft2touch by GRIFFWERK. Posebno je ugodan na dodir. Baršunasto siva boja izgleda poput nehrđajućeg čelika, ali s puno mekšim dojmom. Unatoč tome, okovi u Velvet Grey nijansi dobro se kombiniraju s pravim nehrđajućim čelikom ili drugim elementima s izgledom nehrđajućeg čelika. Cashmere Grey ima topao, luksuzno nježan ton koji se savršeno stapa s drvenim vratima. A za upečatljiv kontrast, grafitno crna je pravi izbor.

AVUS ONE

AVUS je dobio ime po legendarnoj berlinskoj trkaćoj stazi. Inspirirano radijusom krivulja staze, tijelo drške svedeno je na osnovne geometrijske oblike. Kao i druge ručke iz kolekcije, AVUS ONE dostupan je u tri boje.

Pogledajte prezentaciju u videu!

Tehničke karakteristike:

  • Kvaka za vrata pogodna za kućnu upotrebu
  • Kvaka zakretna na skrivenoj rozeti s integriranim mehanizmom za držanje
  • Mehanizam za zaključavanje integriran u ručku s jedne strane s funkcijom otključavanja u nuždi, može se koristiti sa standardnim bravama
  • Klizni ležaj za izdržljiv, gladak i tihi rad, održavanje nije potrebno
  • Pričvršćen vijcima M4 s jedne strane
  • Skriveni uporni vijak umetnut s donje strane i kvadrat 8 mm zatik osiguran uređajem za zaključavanje vijkom
  • Ugrađena ručka bez vidljivih vijaka/fiksiranja ili rupa za uklanjanje na vidljivoj površini
  • Podesivi kut poluge
  • Standardna debljina vrata: 38-45 mm, veća debljina vrata moguća sa setovima za proširenje

Lucia Piatta S model

Crystal model

HORA d.o.o.
HORA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi