Izolacijski sistem, skyTech folija, debljine 1cm zamijenjuje 24 cm kamene vune i štedi minimalno 50% energije za grijanje, a hlađenje ljeti gotovo da nije potrebno prema iskustvima investitora.

Razgovarali smo sa zadovoljnom investitoricom koja je pri adaptaciji stana u potkrovlju koristila skyTech izolacijsku foliju. Poznata glumica, Kostadinka Velkovska ugostila nas je u svom životopisnom potkrovnom stanu u kojem je skyTech izolacija postavljana s unutarnje strane potkrovlja, na kojem su se mijenjali i krovni prozori.

Koje je bilo stanje prije sanacije, kakve probleme ste imali u potkrovnom dijelu stana?

Stan sam uređivala 80-tih godina. U potkrovnom dijelu je bila klasična izolacija, a krovni prozori su bili iz tog vremena. S vremenom su prozori počeli prokišnjavati. U više navrata su majstori dolazili i pokušavali sanirati, ali bez uspjeha. Osim prokišnjavanja konstantno je puhalo kroz prozore. Kako se radi o pet krovnih prozora u cijelom stanu to se znatno osjetilo i postajalo sve veći problem. Kad su bile velike kiše zatvoreni prozori su toliko propuštali da sam morala stavljati lavore po sobama.

Kakvi su Vam bili računi za grijanje zimi i hlađenje ljeti?

Grijanje je etažno plinsko, a za hlađenje imam klima-uređaj. Računi su bili jako veliki, samo po zimi je račun za grijanje iznosi oko 1500 kn.

Kod renovacije ste koristili skyTech izolacijski sustav. Koja su vidljiva poboljšanja nakon izvršenih radova sanacije?

S novim krovnim prozorima i skyTech izolacijom situacija je puno bolja. Radi se o kvalitetnim materijalima. Izolacija skyTech je postavljena s unutarnje strane. Svi radovi kod adaptacije izvedeni su vrlo stručno tako da više nema puhanja i propuštanja kao prije, također manje se čuje buka izvana, a ono što je najvažnije računi za grijanje su neusporedivo manji, pali su na trećinu prijašnjih iznosa računa. Izolacija je debljine svega 1 cm tako da nisam izgubila na prostoru.

Kako ste zadovoljni s brzinom i kvalitetom izvođenja radova tvrtke Polo-Commerce?

Kod sanacije je skinut sav materijal, do crijepa i betonskih greda. Imam već dosta iskustva s majstorima, ali ovo je prvi puta da je došao ozbiljan tim, na vrijeme i da su odradili sve u roku i kako treba. Nisam mogla vjerovati da je to moguće. S majstorima tvrtke Polo-Commerce izuzetno sam zadovoljna.

POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi