skyTech je napredni izolacijski sistem tvrtke Winco Tech. Radi se o negorivoj reflektirajućoj izolaciji koja se primjenjuje kao toplinska i zvučna izolacija s unutrašnje strane na zidovima, stropovima i u podrumima te kod izoliranja krovišta s vanjske strane i unutrašnje strane i kod ventilirane fasade za sve vrste građevina.

Svojom debljinom od 1 cm zamjenjuje 24 cm kamene vune.

Osnovne karakteristike

skyTech je ujedno visokoparopropusan, vodonepropusan i zrakonepropusan ekološki materijal koji se može 100% reciklirati.

Radi se o materijalu koji prema klasifikaciji gorivosti spada u euroklasu A2, s1 i d0 što znači da je negoriv materijal, s minimalnim otpuštanjem dima i nema razvoja gorućih kapljica.


skyTech se koristio za izolaciju zidova objekta. Od površine zidova odvojen je drvenim letvicama.

Iskustva investitora

Jedan od zadovoljnih investitora je g. Danon, kojeg smo opet posjetili kako bismo provjerili kakva su njegova iskustva dvije godine nakon izgradnje objekta koji je izoliran skyTech sistemom. Radi se o poslovnoskladišnom objektu, dimenzija 16.5 × 14,3 m, visine 4,42 m sa visinom sljemena 6,10 m.

U potkrovlju su uredske prostorije. Prvi puta smo s g. Danonom razgovarali prošle godine, o odličnim iskustvima tokom visokih ljetnih temperatura, u što smo se sada
na licu mjesta uvjerili i sami. S nama je podijelio zadovoljstvo učinkom skyTech sistema i u zimskim mjesecima.

"Veći dio donjeg dijela objekta zauzima skladište, jednu četvrtinu prodajni prostor, a iznad skladišta, u potkrovlju je uredski prostor. skyTech izolacijski sistem postavljen je na zidove od ciglene opeke koji su debljine 20 cm.

S letvama debljine 5 cm osiguran je zračni prostor između zida i skyTech sistema te između skyTech-a i rebrastog lima. Bitno je da je s obje strane skyTech sistema zračni prostor. skyTech je u potkrovlju objekta postavljen na rogove, pa slijede kontraletve, letve i trapezni lim kao krovni pokrov, a s donje strane u prostru potkrovlja su postavljene gips ploče.

Ove godine u siječnju je bio period hladnoće kad je temperatura išla i ispod -10°C. Nama temperatura u skladištu koji je negrijani prostor nije pala ispod 10°C. Prošlo i ovo ljeto na vanjskoj temperaturi od 33-34°C, nama je unutra bila temperatura 25°C bez korištenja klima uređaja.

Znači mi po najvećoj vrućini nemamo potrebu za dodatnom klimatizacijom prostora. Ovo je fenomenalno i jako sam zadovoljan s učincima skyTech-a."


skyTech se koristio u izolaciji potkrovlja gdje su smješteni uredi i gdje je ljeti temperatura 25°C bez korištenja klima uređaja

POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi