skyTech izolacija debljine od 1 cm zamijenjuje 24 cm mineralne vune

Kvalitetu skyTech izolacijskog sistema potvrđuju brojni investitori koji su sistem primijenili na svojoj novogradnji ili kod adaptacije postojećeg objekta.

skyTech je napredni izolacijski sistem francuskog proizvođača Winco Tech. Radi se o negorivoj reflektirajućoj izolaciji koja se primjenjuje kao toplinska i zvučna izolacija s unutrašnje strane na zidovima, stropovima, u podrumima, kod izoliranja krovišta s vanjske i unutrašnje strane, te kod ventiliranih fasada za sve vrste građevina.

skyTech je ujedno visokoparopropusan, vodonepropusan i zrakonepropusan ekološki materijal koji se može 100 % reciklirati. I ovog puta donosimo iskustva zadovoljnih investitora kojima su sve prednosti skyTech izolacijskog materijala bile gotov odmah vidljive.

Primjer 1. Nadogradnja postojećeg objekta

Investitor, g. Emil Barišić, odlučio se za nadogradnju postojećeg objekta, kuće za odmor, u Njivicama (Ul. Vladimira Nazora) na otoku Krku, sagrađenoj od blok opeke debljine 25 cm s 8 cm toplinske izolacije. Prilikom nadogradnje bilo je potrebno na krovište postaviti toplinsku izolaciju za koju je odabran skyTech sistem prema preporuci arhitekta.

Radi potrebe brzog izvođenja radova, izvedeno je podaskano drveno krovište, te je položena skyTech folija, a kao završni sloj krova postavljen je Mediteran crijep. skyTech folija pokazala kao idealno rješenje za dobivanje potrebne visine unutar potkrovnog stambenog prostora, s obzirom na to da je izolacija u tom slučaju samo cca 1 centimetar u odnosu na klasičnu izolaciju debljine cca 20 cm. Izolacija se tijekom vrućih ljetnih mjeseci, kao i hladnijih dana u proljeće i jesen, pokazala kao vrlo učinkovita. Temperatura unutar prostora za vrijeme najvećih temperatura od 38 ºC, nije prelazila preko 25 ºC i to bez korištenja rashladnih uređaja.

„Samo polaganje folije odrađeno je po pravilima struke i preporuci proizvođača u vrlo kratkom roku, 60 m2 za 60 minuta." , ističe g. Barišić, te dodaje, „S obzirom na naše iskustvo mišljenja smo da je novac uložen u skyTech sistem toplinske izolacije dobro uložen novac, te bismo ga preporučili budućim korisnicima."

Primjer 2. Renoviranje postojećeg objekta

Investitor, g. Zlatko Jerković, ing. strojarstva, iz Slavonskog Broda odabrao je skyTech izolacijski materijal za sanaciju krovišta i fasade zadnje etaže stambeno-poslovnog objekta. Objekt je izgrađen 1996. godine s blokom debljine 25 cm s 5 cm izolacije stiropora. Na krovištu i fasadi zadnje etaže radila se sanacija toplinske izolacije sa skyTech toplinskoizolacijskim sistemom i promjena krovnog pokrova (šindra) s limenim krovnim pokrovom Allmet iz ponude tvrtke Polo-commerce.

Kako se radi o velikoj površini krovišta i fasade (cca 400 m2) na kojem se radila rekonstrukcija g. Jerković je izjavio da je iznimno zadovoljan s brzinom i kvalitetom obavljenih radova te naglasio, „Sanacijom krovišta sa skyTech sistemom toplinske izolacije naš stambeno-poslovni objekt ostvario je znatne uštede zimi u troškovima grijanja i ljeti u troškovima hlađena prostora. Pored toga tvrtka Polo-commerce izvela je brzo i kvalitetno zamjenu krovnog pokorova s limenim krovnim pokrovom Allmet. Osim ispunjavanja svoje osnovne funkcije, krovni pokrov zaokružio je estetski izgled objekta."

POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi