skyTech izolacijski sistem francuskog proizvođača WINCO debljina svega 1 cm zamijenjuje čak 24 cm kamene vune, a primijenjiv je na svim objektima i površinama.

skyTech izolacijska folija jedinstveni je sistem po svojim tehničkim svojstvima- vodonepropusna, zrakonepropusna, negoriva te visoko paropropusna čime osigurava difuziju vodene pare i ugodnu mikroklimu objekta. skyTech izolacija je proizvod bez ljepila, formaldehida i ostalih sastojaka koji su štetni za čovjekovo zdravlje, a ujedno je i ekološki prihvatljiv zbog svoje mogućnosti da se 100% reciklira.

Do sada smo kroz niz referentnih objekata prikazali kvalitetu proizvoda, zadovoljstvo investitora i rezlultate značajno manje potrošnje energije za grijanje i hlađenje koje osigurava skyTech sistem zahvaljujući svojim naprednim termoizolacijskim svojstvima

SKYTECH NA KUĆI ZA ODMOR

U ovom broju predstavljamo projekt sanacije obiteljske kuće g. Polića, vlasnika tvrtke Polo-commerce, koji nakon mnogobrojnih uspješnih projekata svojih kupaca, skyTech sistem ugrađuje na svoj privatni objekt. Evo što nam je o svom projektu ispričao g. Polić.

„Da, radi se o staroj kući u kojoj sam odrastao, u Gorskom kotaru (800 m nadmorske visine), koju sam odlučio renovirati i adaptirati kao kuću za odmor i potencijalno iznajmljivanje. Kuća ima podrum dimenzija 5×6 m koji je osmišljen kao wellness zona s Jacuzzi hidromasažnom kadom, finskom saunom, prostorom za opuštanje i popratnom opremom.

Prizemlje dimenzija 9,7×7,6 m, koncipirano je kao otvoreni prostor s kuhinjom, dnevnom sobom, blagovaonicom te otvorenim kaminom. Na stropu su vidljive masivne drvene grede. U potkrovlju, s vidljivim rogovima i brodskim podom, bit će smještene dvije spavaonice s dvije kupaonice.


Kuća na početku sanacije

Logično je bilo da koristim skyTech sistem koji se potvrdio kao odlično riješenje na velikom broju projekata koje sam radio za svoje klijente. Dokaz su i sve redom pozitivne reakcije i rezultati u smanjenu troškova grijanja zimi i hlađenja ljeti te ugodna mikroklima u prostoru."

Koje radove na krovištu je obuhvaćala sanacija?

„skyTech sistem zbog male debljine pokazao se idealnim kod sanacije krovišta kuće, jer krovište nije trebalo ići u visinu kao kod klasične izolacije, što bi u našem slučaju ukupno iznosilo 33 cm. Time se ostvarila ušteda na širini veter lajsni. Nakon postavljenih rogova, krovište je podaskano brodskim podom koji je vidljiv s unutarnje strane.


Krovište sa postavljenim skyTech sistemom te kontraletvama i letvama

Na brodski pod su montirane kontraletve, preko njih skyTech toplinsko izolacijska folija, a na nju kontraletve i horizontalne letve za pokrov. Time je ostvareno 4 cm zračnog prostora ispod skyTecha i 5 cm iznad, za pravilno funkcioniranje sistema. Na ovakvo pripremljeno krovište postavili smo krovni pokrov Rosner.


Krovište nakon postavljanja krovnog pokrova s izoliranom lastavicom sa SkyTechom

Krovni zabat (lastavica) sastoji se od drvene konstrukcije, unutarnje obloge od brodskog poda, skyTecha, kontraletva i drvene vanjske obloge koja će biti montirana. skyTech folija sa krovišta spojena je sa skyTech folijom krovnog zabata, čime smo osigurali neprekidnost termoizolacije te se na taj način izbjegla mogućnost pojave toplinskih mostova. U sljedećem broju će biti prikazano kako smo izolirali prizemlje sa skyTech izolacijskom folijom s unutrašnje strane."

POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi