Unesite malo morskog ugođaja u svoj dom. Ukrasite svoj dom sa školjkama, možete ukrasiti sve što vam se sviđa: okvire za fotografije, lampione, posude za tijesto, šećer i slično, stolove, zrcala i razne druge predmete u svom domu.

Ljeto je godišnje doba kada idete na more pa možete skupljati razne vrste školjkica koje će vam pomoći u vašim dekoracijama. Ideja koju možete iskoristiti je postavljanje ribarske mreže iznad stola u blagovaoni. Na nju možete objesiti razne morske motive kao i školjke. Stavite školjke u staklenku gdje možete staviti i malo ukrasnog pijeska, napravite odlične i zanimljive dekoracije za stol ili police.

Kako biste ukrasili svoj balkon, školjkice možete staviti i u posude za cvijeće ako su vam teglice na niskom mjestu kako bi se one mogle vidjeti, također ih možete i zalijepite kako biste osvježili stare teglice. Stari okviri za slike će živnuti ako ima date novi izgled sa školjkicama koje ste skupili na ljetovanju. Neka vas morski ugođaj prati u vašem domu i u onim hladnijim danima.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi