Sklopivi kreveti odličan su odabir želite li uštedjeti na prostoru. Prije nego što ga nabavite razmislite koliko ćete ga često koristiti i gdje biste ga mogli smjestiti. Sklopivi kreveti su još bolje rješenje ako vam trebaju samo za goste jer ne trebate kupovati klasičan krevet čime ćete osim na prostoru i financijski uštedjeti. Nabavka ovakvog kreveta praktična je i za sve one koji žive u mobilnim kućama ili za one koji su se tek uselili novi dom i ne mogu si još priuštiti kompletan namještaj. Određene modele sklopivih kreveta u prostoriji možete sakriti tako da ih spremite iza ormara, ispod drugog kreveta ili ih držite u garaži, ovisno o tome koliko ih često koristite i kakav je model u pitanju. Sklopivi kreveti mogu se naći u svim veličinama, pa su tako praktični i za djecu i odrasle, a mogu biti jednako udobni za spavanje kao i klasični kreveti.

Prilikom kupnje kreveta koji se sklapa zid u obzir uzmite čvrstoću i zatvaranje mehanizma, materijal, madrac i izgled. Najveća prednost ovakvog kreveta jest u tome što ostavlja slobodnim dobar dio stambenog prostora. Jedina mana je spremanje krevetnine, odnosno ona se mora negdje spremiti nakon sklapanja kreveta i to može biti nezgodno ako se sklopivi kreveti svakodnevno koriste.

Čest odabir kod sklopivih kreveta su sofe koje se mogu razvući i pretvoriti u krevet. Također dolaze u raznim oblicima i veličinama. Tijekom noći mogu biti sasvim solidno mjesto za spavanje, dok tijekom dana praktične za sjedenje, ali i estetski dodatak prostoriji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi