Inspiraciju za uređenje doma možemo naći gotovo posvuda. Priroda je naravno jedna od najboljih inspiracija, a prirodu najčešće i želimo unijeti u naš dom kako bismo se osjećali ugodnije u prostoru u kojem živimo.Razne dekoracije mogu uljepšati svaki prostor, ali ako su to dekoracije koje sami napravimo ili izradimo dobit će neko posebno značenje a i izgledati će puno ljepše od onog kupovnog.

Možda se niste nikada sjetili ali razni kamenčići vam mogu poslužiti kao odlična dekoracija i to u raznim oblicima. Od njih možete napraviti podloške za vruće lonce, dovoljno je naći ravnije kamenčiće koje samo trebate lijepiti jedan uz drugoga u oblik koji želite. Takav podložak može biti funkcionalan ali i odlična i zanimljiva dekoracija. Obucite malo veće kamenčiće u čipku, bit će odlična dekoracija u vintage stilu. Ukrasite stari okvir za slike sa malim sitnim kamenčićima, ili ih stavite samo u staklenu vazu ili običnu staklenku kao ukras. U kombinaciji sa ukrasnim pijeskom će kamenčići izgledati kao poseban detalj u prostoriji, a odlično je i za poklon. Možete ih i solikati te na na taj način napraviti neke zgodne igračke za svoje najmlađe, a oni vam u tome mogu i pomoći.

Stavite li neko veće kamenje u bijeloj boji u kupaonu pokraj kade ili na policu dobit ćete osjećaj kao da ste u nekom wellness centru ako još uz to dodate i pokoju svijeću. Stara staklena boca od vina može dobiti novi izgled ako na nju nalijepite kamenčiće koje ste skupili na plaži ili u parku u nekoj šetnji, a to može biti odlična vaza za ljetno cvijeće.Na vama je da izaberete što ćete sa kamenčićima, a svakako će vam oni uljepšati vaš život i vaš dom.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi