Želite osigurati toplinu i udobnost doma čak i po najnižim temperaturama? Najbolje rješenje koje garantira udobnost, ali i istovremenu financijsku uštedu su dizalice topline.

Dizalice topline Sinclair svakodnevno postaju sve popularnije, a tvrtka ove godine slavi 20 godina na hrvatskom tržištu. Na sve klime i dizalice topline Sinclair nudi 7 godina jamstva uz redovan godišnji servis. Jamče sigurnost ugodne temperature u svim klimatskim uvjetima tijekom cijele godine.

Za razliku od tradicionalnih sustava grijanja koji sagorijevaju gorivo za stvaranje topline, dizalice topline koriste prirodne izvore za stvaranje energije, pružajući ekološki prihvatljivu alternativu koja značajno smanjuje ugljični otisak. Koristi se najnaprednija DC INVERTER tehnologija zahvaljujući kojoj se postiže visoka učinkovitost dizalica topline. Dobivate do 5,2 kW topline od 1 kW utrošene električne energije, odnosno COP je čak i do 5,2. Osim što imaju i pozitivan utjecaj na okoliš, pružaju i dugoročnu uštedu troškova.

Sinclair S-Therm Yukon pripada novoj generaciji dizalica topline namijenjenih za grijanje i hlađenje. Zahvaljujući spoju hidro jedinice i spremnika potreban je mali prostor za montažu unutarnje jedinice, stoga je ova vrsta uređaja najčešći odabir kupaca. Kvaliteta, niska-gotovo nečujna razina buke, vrhunske komponente i privlačna cijena odlike su ovog proizvoda.

Sinclair S-Therm Ontario serija dizajnirana je da može raditi u uvjetima gdje vanjska temperatura doseže -25°C. Odlikuje se modernim i jednostavnim dizajnom. Tražite li na tržištu dizalicu topline koja mora zadovoljiti parametre visokih performansi i pristupačne cijene, ovaj uređaj je pravo rješenje za vas.

Zanimljivo je da u obje serije dizalica topline možete birati između više modela, u monoblok, split ili split izvedbi s integriranim spremnikom tople vode od 4 do 30 kW. Dizalice topline Sinclair imaju Eurovent i Keymark certifikat, europske oznake kvalitete proizvoda koje dokazuju sukladnost s europskim standardima.

U asortimanu nisu samo dizalice topline, već i vrhunski zidni i multi split klima uređaji, lokalni klimatizeri, odvlaživači i pročišćivači zraka, kamperski i brodski klima uređaji, chilleri i fan coilovi te VRV sustavi.

Poseban naglasak stavlja se na postprodajne usluge, brzu dostavu rezervnih dijelova i fleksibilnu tehničku podršku. Sinclair ima široku mrežu prodajnih partnera putem kojih nudi uslugu montaže s isporukom kompletne opreme i servisa na području cijele Hrvatske.

S dizalicom topline ne kupujete samo sustav za udobnost doma, nego činite ulaganje u svoju financijsku budućnost, a u kombinaciji s fotonaponskim panelima i u potpunu energetsku neovisnost.

Više informacija potražite na linku ili direktno nazovite.

SINCLAIR d.o.o.
SINCLAIR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi