Sigurna i protupotresna gradnja nikada nije bila veći prioritet. Dok se velik dio tvrtki tek nedavno okrenuo inovativnim rješenjima s naglaskom na protupotresnost, Ytong već dugi niz godina ima kvalitetna rješenja koja jamče sigurnost boravka u objektima.

Tome svjedoči sisački poduzetnik Saša Stevanović, vlasnik dvokatnice u Sisku koja je građena još 2004. godine i to s klasičnim Ytong blokovima jer tada na tržištu nije bilo protupotresnih. Unatoč tome, nakon razornog potresa na Baniji, kao i svih naknadnih, kuća nije pretrpjela nikakva oštećenja.

S obzirom na to da je bio vrlo zadovoljan gradnjom kuće u Sisku, Stevanović je 2018. godine odabrao isti princip gradnje i za svoje apartmane na otoku Krku. Istaknuo je da Ytong nudi rješenja koja osiguravaju brzu i čistu gradnju, značajne uštede i ugodnu klimu u objektu bez korištenja klima-uređaja. Zadnja stavka posebno je bitna zbog gostiju koji borave u apartmanima.

Saznajte više o Sašinom iskustvu života u dvije različite klime i pročitajte zašto su Ytong blokovi savršen odabir kako za kuće u kontinentalnom području, tako i za apartmane na moru.

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi