Brošura koju ćete trebati!

Projektirate ili se pripremate na izvedbu niskoenergetske građevine? Je li lokacija građevine u Sloveniji, u Hrvatskoj, na području bivše Jugoslavije, u Italiji ili na drugoj lokaciji, koja je označena kao potresno ugrožena s projektnim ubrzanjem tla ag najmanje 0,1 g?

Ako je tako, sljedeća će vam brošura dobro doći već danas, sigurno u idućim godinama, kada će se u Europskoj uniji graditi gotovo nulte energijske građevine.

NOVO!

Za pomoć smo pripremili brošuru s mnogo ilustriranih informacija o SEISMIC temeljnom jastuku, o najsuvremenijem, izuzetno jednostavnom načinu izvedbe toplinski podizolirane temeljne ploče za niskoenergetske građevine na potresno ugroženim područjima.

Opširnije informacije o SEISMIC temeljnom jastuku, praktičnoj ugradnji i njezinim sastavnim dijelovima (npr. FIBRANxps 400-L, FIBRANxps SEISMIC 400-L te pripadajućoj hidroizolaciji pronaći ćete na web stranici www.fibran.hr.

Za daljnja pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju (savjet@fibran.hr , tel. +385 99 65 42 353 i +386 7 3939 525).

FIBRAN d.o.o.
FIBRAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi