Povjerenje u Seismic temeljni jastuk se očito isplati! Ne samo da njime u potpunosti rješavamo toplinske mostove u temeljima, nego nas ni potres ne probudi.

U ova vremena kad čujemo puno loših vijesti, s ponosom objavljujemo jednu stvarno lijepu poruku. Prilikom kupovine kuće, svjesni smo važnosti kvalitetne gradnje, koja se možda ne vidi na prvi pogled i ne pokazuje odmah, kratkoročno gledano.

Kvalitetna gradnja se dokazuje kroz cijeli životni vijek građevine. Zadovoljstvo nam je kada se potvrdi da su naši napori da gradimo kvalitetno i održivo, zaista uspješni i u stvarnom životu. I to ne samo u zadnje vrijeme, kada svjedočimo potrese u Hrvatskoj, nego i u sličnim slučajevima kao npr. u talijanskom gradu L’Aquila ili slovenskom Bovecu.

Prenosimo u cijelosti pismo obitelji Nikić iz Dolenjske (granično područje s Hrvatskom), do koje se itekako osjetio nedavni potres u Zagrebu.

"Pozdrav! Drago nam je da vas možemo obavijestiti da smo zadovoljni ponašanjem naše kuće GEA 120 za vrijeme potresa koji se dogodio u nedjelju ujutro (22.3.2020). Svi smo spavali (dijete od 14 godina i roditelji) i potres nas nije niti probudio. Ukratko, nismo ništa osjetili tijekom prvog potresa. Ostali stanovnici našeg područja osjetili su potres i probudili se. Naše objašnjenje je da je izvedba kuće Lumar i ugradnja FIBRANxpsxEISMICMIC 400-L ispod temeljne ploče odlično rješenje. Hvala vam još jednom na svim savjetima i preporukama pri gradnji, kao i na odličnoj izvedbi!!! Budite zdravi!"

Za sve dodatne informacije kontaktirajte gđu. Tanju Herr putem telefona 091/ 46 66 015

FIBRAN d.o.o.
FIBRAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi