Niti jedna boja nije tako elegantna i ne može se tako dobro kombinirati s drugim bojama poput crne. Stoga nije neobično da je crna posljednjih godina veliki trend u uređenju kuhinja i kupaonica, a ovaj trend vrlo dobro prati kolekcija crnih slavina Dubai iz Schmidlera.

Serijom slavina Dubai Schmidler će zadovoljiti sve koji cijene vrhunsku estetiku i funkciju. Jedan crni detalj može u potpunosti promijeniti prostor, a crna matirana slavina učinit će vaš prostor sofisticiranim. Ružičasto-zlatni dekor unijet će i malo ekstravagancije u cijelu priču.

Kada trebate nešto drukčije

Slavine Dubai robne marke Schmidler dostupne su u četiri završne obrade: crna, krom, crna/rosegold i crna/krom. Ovom zanimljivom kombinacijom boja završnih obrada zadovoljit će sve koji traže nešto drugačije.

Dubai će se uklopiti u popularni industrijski stil, a dobro će pristajati i hladnijim dekorima betona, kao i toplijim drvnim dekorima. Svojim dizajnom funkcionirat će i u sofisticiranim interijerima, koje će podignuti na novu razinu.

Schmidler slavine dolaze uz 10 godina garancije. Više o Schmidleru potražite na internetskim stranicama proizvođača Nord Produkt: www.nordprodukt.hr.

NORD PRODUKT d.o.o.
NORD PRODUKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Popis maloprodajnih mjesta možete potražiti na www.obnovikupaonicu.hr
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi