Nepotrebni predmeti u kuhinji samo će vam zauzimati mjesto i zbog toga ćete naguravati posuđe i sve ostale predmete koji su vam potrebni. Sve ono što vam smeta i ometa vas u kuhanju odmah trebate maknuti ili izbaciti iz kuhinje. Na prvi pogled je kuhinja čista, ali iza vrata elemenata kriju se nepotrebne stvari. Riješite se starog posuđa koje ne koristite i koje vam zauzima prostor. Čak i one aparte i sitnice koje ste dobili na poklon. Skupljaju prašinu, a nekome će zasigurno koristiti.

Oštećeno posuđe nema svrhu, a popravak vam se ne isplati ili ga čekate već neko vrijeme. Jednostavno ga se riješite i nabavite novi, ako nemate rezervno. Često su tu i dodatni ukrasi, vješalice i stalci koji se nalaze na pultu kuhinje. Ako ih ne koristite ili imate mjesto za začine i pribor tada ih maknite. Sortirajte si potrebne namirnice, iskoristite prazne kutije i staklenke, a sve ostalo izbacite.

Našli ste i kućanske aparate koje ste dobili za vjenčanje, bilo prije pet ili deset godina. Ako ih niste koristili i ne trebaju vam tada nema smisla držati ih u kuhinji. Stare čaše i šalice kojima su pukle ručke i koje su već na pola razbijene odmah bacite. Nemojte imati višak istog suđa, radije poklonite nekome ako je u dobrom stanju. Na to ne trebate niti trošiti novac ukoliko je staro posuđe i dalje kvalitetno. Ne mora značiti da ne valja ako je staro.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi