Ako imate vrt, ali nemate mnogo novca za njegovo uređenje idealno rješenje može biti kamenje. Lako ga je pronaći jer se nalazi gotovo svuda, a pruža brojne mogućnosti.

Vrt možete urediti s kamenom tako da skupite više kamenja istog oblika i obojite ga ili skupite kamenje u različitim veličinama i napravite oblike koji će poslužiti kao zanimljiv ukrasni dodatak vašem vrtu. Na primjer, možete uzeti jedan veći kamen i pet manjih te napraviti otisak stopala. Bilo bi originalno napraviti više otisaka stopala duž staze, uz biljke ili gdje vam odgovara s obzirom na raspored u vrtu. Kamenje ne trebate bojati u omiljenim bojama ili bojama koje bi se najbolje uklopile već možete biti kreativniji i izraditi cvijeće ili recimo kaktus koji izgleda gotovo kao pravi.

Dovoljno je odabrati kamen ili kamenje u prigodnom obliku i nabaviti odgovarajuću boju. Lijep ukras su i kamene kućice. Za njih je potrebno malo više kamenja i truda, ali isplatit će se jer ćete se moći pohvaliti originalnim dekoracijama od kamena i vaš vrt će izgledati atraktivnije. Vrt možete urediti s kamenom i tako da koristite veće kamenje od kojeg možete napraviti stazu za prolaz ili stepenice.

Uređenje vrta s kamenom je jednostavno i jeftino, a osvježit će vaš vrt, vizualno ga uljepšati i dati mu novu osobnost.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi