Stari radijatori s kojih se ljušti boja, koji su glomazni, te jednostavno nisu ugodni oku mogu kvariti dojam cijelog uređenog prostora. Ponekad se nalaze i na nekim mjestima gdje ih je nemoguće sakriti. U slučajevima gdje se nalaze na otvorenom i gdje ih ne možemo sakriti postoje neke metode s kojima se možemo poslužiti kako bismo im dali neki novi izgled ili pak sakrili nekim plohama.

Radijatore uvijek možemo bojati, birajte svoje boje, to može biti i šareno primjerice za dječju sobu. Kombinirajte boje sa bojama u prostoriji ili namještajem. Možda u ovom slučaju želite istaknuti novo uređeni radijator pa tu birajte neke zanimljive i jače tonove. Naljepnice mogu ići na sve površine pa tako i na radijatore. Imate pregršt kombinacija, izbora pa izaberite nešto po svom guštu. Želite li prekriti radijatore to možete napraviti sa maskama za radijatore, Njih možete izabrati u bilo kojim bojama, postoje standardne dimenzije a mogu se napraviti i po mjeri.

U nekim interijerima se može vidjeti obloga za radijator sa prostorom za sjednenje odmah kod radijatora, a to mjesto služi za čitanje ili samo za druženje i odmaranje. maske za radijatore neće smanjiti grijanje pa vas to ne mora brinuti. One su isto dobre za dječju sobu za sigurnost mališana. Koju god metodu odaberete imajte na umu da sve iskombinirate sa samim prostorom kako bi se promjena radijatora lijepo uklopila u uređenje prostor.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi