Svatko u svojoj kući ili stanu drži kantu za smeće i obično ju držimo u kupaonici ili u kuhinji, a svaki puta kada nam netko dođe pokušavamo je sakriti jer je ružna, ali ne znamo gdje bi je sakrili.

Kantu za smeće možemo sakriti ili je možemo ukrasiti da se toliko ne ističe i da odgovara dizajnu i interijeru prostorije u kojoj se nalazi.

Možemo ju obojiti, urediti ili sakriti između kutova hladnjaka ili ormarića. Ako nemate mjesta u kuhinjskim ormarićima, najbolji izbor bi vam bio da probate pronaći neki kut ili izgraditi poseban ormarić namijenjen za kantu za smeće.

Danas postoje i posebne kante koje se mogu ugraditi u kuhinjske elemente, pa ako imate tu opciju ili tek namještate kuhinju ovo je odlična stvar.

Također, imajte na umu i veličinu kante za smeće. Imate li malo prostora nemojte uzeti neku veliku kantu, radije smeće iznesite van svaki dan nego da vam velika kanta zauzima prostor a s time i da se previše ističe.

Ponekad smetaju i kante koje imamo u svom dvorištu. One su nekako najčešće ispred kuće.

Ogradite ih. Napravite od paleta ili nekih dasaka ogradicu i gore smjestite poklopac koji ćete otvarati kada trebate baciti smeće. One se ne moraju uvijek vidjeti i biti dio uređenog dvorišta ili vrta, slobodno ih sakrijte.

Za sve postoji rješenje, pa tako i za kante za smeće.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi