Tijekom velikih projekata na gradilištima nemoguće je izbjeći razne građevinske nedostatke. Kako bi se ti nedostaci utvrdili potrebno je provesti samostalni postupak osiguranja dokaza. Ciljevi osiguranja dokaza mogu biti različiti, na primjer, sprječavanje gubitka dokaza, osiguranje dokaza za sudski postupak, prekid zastarnih rokova ili izbjegavanje sudskog spora.

Korištenjem softvera PlanRadar mogu se smanjiti troškovi sudskog postupa, ali i olakšati rad sudskom vještaku. S ovom aplikacijom se već tijekom faze gradnje mogu osigurati dokazi o nedostacima. Informacije u obliku teksta, fotografija ili govornih poruka putem ticketa se unose u nacrte i prosljeđuju nadležnim sudionicima projekta. Svi nedostaci i čitava povijest komunikacije pohranjuju se na platformi i po potrebi se mogu preuzeti samo jednim klikom.

Donosimo sve što trebate znati o postupku osiguranja dokaza!

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi