Jastučići raznih veličina i oblika mogu itekako promijeniti izgled kauču, krevetu pa tako i cijeloj prostoriji. Oni su poželjni, kako za ukras tako i za neko popodnevno spavanje ili gledanje televizije. Postoje razni dezeni ukrasnih jastučića i ima ih pregršt na tržištu, možete izabrati koji želite ili napraviti neki svoj vlastiti jastuk.

Za izradu jastuka biti će vam potrebna neka tkanina po izboru, škare, igla i konac, šivača mašina i nešto s čime ćete jastuk napuniti. To može biti perje ili pak spužvice za pranje suđa, s time da ih prije usitnite. Na tkanini iscrtajte oblik jastuka kojeg želite napraviti a tkaninu prije isctravanja presavinite na duplo. Izrežite tkaninu 1 centimetar izvan označene linije.

Sašijte tkaninu, možete koristiti šivaću mašinu, a možete to napraviti i ručno. Ostavite jedan dio otvoren kako biste mogli napuniti jastuk. Okrenite sašiveni jastuk na pravu stranu te ga napunite odabranim sadržajem. Sašijte otvor kroz koji ste punili jastuk. Na jastuke možete dodatno našiti neke ukrase, izbor je na vama.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi