Garaža služi za pohranu najrazličitijih stvari i kako bi osigurali red i znali gdje se što nalazi najbolje je izraditi zidnu policu. Ona treba biti jednostavna, ali čvrsta. Za izradu možete bez problema naći jeftine materijale.

Postupak izrade:
  • Pričvrstite okomitu letvu na zid garaže i oblikujte različite otvore. Prije nego ih pričvrstite na mjesto provjerite jesu li okomiti
  • Na dno garaže, odnos vašeg budućeg spremišta za alat postavite nešto što je vodootporno (primjerice, vinilska obloga). Pričvrstite je vijcima u zidne čepove u rupama izbušenima u podu garaže.
  • Spojite komponente tako da ih zakucate čavlima. Dodajte vodoravne letve na kojima će biti police ili platične vodilice za kutije.
  • Na dvije prednje okomite letve stavite šarke na podnožnu letvicu i dodajte poprečnu vodilicu. Time ćete dobiti pokretni okvir za materijal u komadima.
  • Kako biste dobili zidnu vješalicu zakucajte letvice čavlima. Pritom koristite komadić daske kao razmaknicu. Na isti način izradite police, zakucavajući letvice 50×25mm.

Zidna polica u garaži olakšat će vam snalaženje i uštedjeti vrijeme koje gubite na potragu za raznim stvarima. Ako ste izradili policu s različitim otvorima tada na povišenom dijelu možete držati vreće cementa ili vrtnog gnojiva jer zbog moguće vlage ne smiju biti na podu. Sitne predmete najbolje je spremati u plastične posude, dok neke velike predmete možete vješati na žičane kuke. U širem otvoru možete držati daske i slično, a u dubokim policama boje za ličenje, ulja za automobile i kemikalije za vrt. Kreativno i praktično opremljena zidna polica pružit će vam potpuno zadovoljstvo.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi