Imate li negdje u dvorištu, šupi ili podrumu staru veš mašinu, nemojte ju bacati. Napravite neki novi komad namještaja, reciklirajte i tako uštedite i napravite sebi nešto novo. Uvijek je dobar osjećaj napraviti nešto svojim rukama a rezultati će vas oboriti s nogu. Prvo razmislite što biste htjeli, što vam treba, a zatim krenite u obnavljanje.

Stare veš mašine ne moraju bespotrebno stajati negdje i zauzimati prostor, njima možete dati novo ruho i novi i bolji izgled. Veš mašinu možete pretvoriti u zanimljivi radni stol. Ukrasite ju naljepnicama ili obojite, te na nju pričvrstite radnu plohu. Može vam poslužiti i kao kućica za psa. Odlično će se uklopiti ako imate veće dvorište, ukrasite ju po želji, skinite naravno vrata perilice i to je to.

Od bubnja napravite novi roštilj. Bit će odličan ako vam treba nešto manji roštilj. Postavite ga na neko postolje, na njega može ići i rešetka. Također ga možete i izrezati u željeni oblik ili pak visinu koja vam je potrebna. Također, bubanj možete iskoristiti i kao ložite za lijepe i romantične ugođaje u ljetnim večerima u svome vrtu ili dvorištu. Kako god iskoristiti veš mašinu ili neke dijelove dobro ćete napraviti. Zapamtite da je recikliranje uvijek in, a vaših ruku djelo neće ostati nazmjećeno.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi