Običaj je da stare stvari koje nam trebaju završe u smeću. Možda to ipak ubuduće ne mora biti tako. Razmislite što vam treba novo, a što biste mogli iskoristiti da to upravo i dobijete. Za samo malo novaca koji ćete potrošiti na materijal možete dobiti unikatne nove stvari koje ćete sami izraditi te biti ponosni na svoje kreacije.

Stara limena cjedila izgubila su svoju draž i sjaj. Dobro ih izribajte, obojite i objesite na zid, a prije toga stavite unutra žarulju. Odlična lampa upravo za kuhinju.

Stare pekače za kolače iskoristite kao tegle za cvijeće, a od njih možete napraviti i unikatan sat. Potrebno je samo malo boje, mehanizam i kazaljke. Stare žlice možete ispolirati te ih savinuti, a one vam mogu poslužiti kao vješalice za razne stvari.

Stare kalupe za muffine iskoristite kao posudu za nakit ili neke druge sitnice. Stalci za vino često se u zadnje vrijeme koriste u kupaoni, kao stalak za ručnike, a one starinske šalice za čaj koje zasigurno ima vaša baka iskoristite za teglice za malo cvijeće ili za organizaciju nakita u ladici ili ormaru.

Pretražite svoju kuhinju, sigurno imate nešto što biste mogli prenamijeniti i pretvoriti u odlične dekoracije i korisne nove predmete.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi