U svom domu zasigurno imamo puno cd-a. Vjerojatno je više onih koji nisu original, a na njima možda držimo neke filmove koje smo pogledali i koje vjerojatno više nećemo gledati. Sigurno ima i cd-a koji se više ne mogu gledati jer su oštećeni, a upravo takvi cd-i su idealni za neke uradi sam predmete.

Uvijek je dobro iskoristiti stare stvari, na taj način dobijemo predivne nove stvari, unikatne koje smo sami izradili. Stari cd-i mogu nam donijeti neke odlične nove stvari. Izradite od njih ukrasnu zdjelu, nađite neku staru udjelu pa djeliće izrezanih cd-a lijepite na zdjelu. Rezultat će vas oduševiti. obucite cd-e u neku tkaninu, omotajte špagom ili obojite, te ih koristite kao podmetače za čaše.

Djeliće cd-a možete lijepiti na stare kuglice za bor te tako dobiti neke nove ukrase. Probušite rupice na krajevima cd-a, te ih spojite žicom i napravite kul zavjesu za tinejdžersku sobu. Dajte novi izgled starom lusteru ili starom okviru za slike. Dekorirajte zid ili tegle za cvijeće. Što god napravili, rezultati će biti odlični.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi