Pospremanje dječje sobe može biti pravi izazov. Većina djece se sve do dobi od oko deset godina najviše igra na podu, a kasnije se usmjere na radni stol i sve ostalo. Kako bi imali što manje posla s pospremanjem ključno je dobro organizirati raspored elemenata u dječjoj sobi i spremanje dječjih igračaka i drugih stvari. Najbolje je da kombinirate duboke i plitke police tako da one dublje budu bliže podu, a plitke izvan dohvata djece, naročito ako se radi o zajedničkoj spavaonici.

Djeca uzimaju za igranje sve što vide i zato stvari koje ne želite da uzimaju stavite negdje gdje im ne budu na dohvat ruke. Za spremanje dječjih igračaka možete koristiti sanduke s kotačićima, košare, podesive police, ladice. Police su bolje od ormara, ali ipak se preporučuje spremanje na razne načine jer djeca brzo rastu i njihove potrebe se mijenjaju. Svakako je idealno igračke koje se mogu lako potrgati staviti na najvišu policu. Isto tako je i s knjigama.

Imate li mlađu djecu igračke spremite na niže police kako bi time poticali djecu da se igraju. Naravno, malene predmete i igračke opasne za dojenčadi i malenu djecu stavite izvan njihova dohvata. Nemojte da djeci na raspolaganju budu sve igračke odjednom jer će im brzo postati nezanimljive. Različito ih spremajte i izmjenjujte.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi