Predsoblje govori puno o vama i vašem domu. Mnogi mu ne pridaju puno pažnje iako se s malo volje i kreativnosti može dobiti veoma funkcionalan prostor, a uz to i vizualno privlačan.

Imate li problema s previše stvari, viškom obuće i predsoblje vam je vječito zakrčeno i u neredu nabavite ormar koji je praktičan za vaše potrebe. Smjestite li ormar uza zid ostat će vam slobodnog prostora, a ako i dalje imate viška stvari razmislite o kanticama ili košarama. Kako bi dobili privlačno predsoblje ključno je da se najprije riješite nereda.

Predsoblje je najčešće najmanja prostorija u kući. Ako nemate dovoljno mjesta za ormar na zidove možete postaviti kuke na kojima će biti obješeni kaputi, šeširi ili kišobrani. Na tržištu postoji velik izbor stolića i komoda i zasigurno možete pronaći nešto što bi se uklapalo u vaše predsoblje. Stolić ili komoda mogu vam poslužiti za spremanje ključeva, rukavica, krema za cipele i drugih stvari.

Predsoblje možete učiniti privlačnijim s klupicom koja je idealan vizualni dodatak interijeru, a poslužit će za sjedenje dok se izuva obuća. Klupa s visokim naslonom može poslužiti kao prijelazni prostor. Osim za sjedenje dok se izuva obuća možete je koristiti za skrivanje stražnjeg prostora u koji možete spremiti manje korištenu ili van sezonsku obuću.

Kako bi predsoblje bilo u skladu s ostatkom kuće opremite ga tako da koristite namještaj, boje i dekoracije koje su slične onima u ostalim prostorijama. Nemojte zaboraviti na privlačan otirač za dobrodošlicu te ulazna vrata koja su uz predsoblje ogledalo vašeg doma.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi