Prije nego što odaberete materijal za izradu polica za zid dobro razmislite o tome što planirate spremati na police, kolika je težina i visina tih predmeta, hoće li se u policama nalaziti električni uređaji, te o načinu na koji ćete čistiti police. Omiljen materijal za izradu polica je iverica koja se često koristi kao zamjena za drvo. Može se lako rezati u razne oblike, kraći komadi su čvrsti i ne savijaju se poput punog drveta. Odlučite li se za drvene police svakako će vašoj prostoriji dati dašak elegancije, a osim prirodne ljepote ovaj materijal je veoma tvrd. Među najskupljima je bjelogorično drvo, a želite li jeftiniju opciju nećete pogriješiti s borovinom.

Trebaju li vam police za zid u kuhinji ili kupaonici idealno rješenje je ploča s ultrapasom. Lako se čisti, a može oponašati izgled drva. Praktična je i može se naći po veoma povoljnim cijenama. Za kupaonice je dobar materijal i staklo. Izaberete li taj materijal imajte na umu da staklo mora biti ojačano. Staklene police lako se čiste i mogu biti lijepa dekoracija za kupaonicu.

Za garaže ili neke druge prostore u kojima se odvija neki fizički rad najbolje je na zid postaviti police od galvaniziranog metala. Mogu izdržati veliku težinu i idealne su za pohranu alata.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi