Za razliku od prijašnjih godina, kada je umivaonik bio samo jedan komad sanitarne keramike, sada je pozornost osim na fukncionalnosti i dimenziji također i na dizajnu, vrsti materijala od kojih je izrađen te boji. Umivaonici se danas izrađuju od raznih vrsta materijala, pa tako možete kupiti umivaonik od sanitarne keramike, ljevanog mramora ili primjerice kerrocka koji nude trajnost i dizajn.

Lijevani mramor također je izvrstan materijal za umivaonike, odlično se održava, dok je sanitarna keramika nešto na što smo već navikli i vrlo često su ti umivaonici nešto jeftiniji – što ih ne čini lošima. Uz redovno održavanje, svaki će potrajati godinama. Pročitajte na što morate paziti prije same kupovine umivaonika kako bi mogli odabrati prikladnu dimenziju, oblik, vrstu materijala i boju umivaonika.

STILKER STORE d.o.o.
STILKER STORE d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi