Podne obloge – odlično rješenje za uređenje terasa ili vrtova

Sustav terasnih podova Terrace izrađen je od inovativnog i patentirano kompozitnog plastično-drvenog materijala Twinson te je idealno rješenje za vaše potrebe prilikom uređenja terase ili vrtova.

Daske sustava mogu se koristiti na obje strane – dok je jedna strana gruba, druga je fino izrezbarena. Dakle, postoji nešto za svačiji ukus. Zahvaljujući materijalu Twinson, obje su strane vrlo otporne na klizanje, te ne sadržavaju komadiće i pukotine.

Prilikom uređivanja terase možete birati između šest prekrasnih prirodnih boja. Bojanje i premazivanje nije potrebno, a nijanse zadržavaju atraktivan izgled. Jednostavna briga osigurava visoku udobnost i dugi užitak vaših otvorenih prostora – za to postoji jamstvo i do 25 godina.

REHAU Smart Guard: svjetska inovacija za preventivnu zaštitu od provale

Moderna tehnologija sastavni je dio našeg svakodnevnog života. Zašto ne bi bilo tako i s našim prozorima?

Tvrtka REHAU odlučila je razviti prozore koji su jednako moderni kao i današnji način života. Prozori koji ne samo da nam pokazuju svijet, nego i osiguravaju svježi zrak i kada su zatvoreni. I koji će odbiti provalnike i prije nego se nešto dogodi. To su prozori koje danas trebamo. Kako bismo misli usmjerili na važne stvari u životu.


Rehau alarm ugrađen u prozore.

Pomoću inteligentnog senzora prepoznavanja uočavaju se potencijalni provalnici. Vizualni i zvučni signali jasno pokazuju počinitelju da ne mora ni pokušavati provaliti. Aktivno zastrašivanje ciljano pomaže izbjegavanju oštećenja na prozorima i vratima.

Neupadljiv, ugrađen u okvir Vaših prozora i vrata, sustav Smart Guard aktivna je preventivna sigurnost. Inteligentni senzor prepoznavanja registrira provalnika i zatim samostalno pokreće program obrane.

Stoga REHAU Smart Guard ide mnogo dalje nego uobičajeni alarmni sustavi. Jer reagirati tek kada je provalnik u kući – prozor ili vrata tada su već oštećeni.

Za još više udobnosti opcijski možete dobiti praktični daljinski upravljač za snop ključeva s kojim možete neovisno o aplikaciji pritiskom gumba aktivirati ili deaktivirati Smart Guard.

Prozore koji su sigurni od provale, npr. na katu, možete opremiti kontaktima za prozore. U aplikaciji se tada prikazuje jesu li svi prozori zatvoreni.

Sigurnost nam je oduvijek esencijalna potreba. Tamo gdje su nekada stajali zidovi, danas provalnike sprječavaju alarmni uređaji. Problem: kada se alarmni uređaji oglase, šteta je najčešće već nastala. Osim novca i dragocjenosti, istovremeno vam je oduzet i osjećaj zaštićenosti.

ILSAD d.o.o.
ILSAD d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko zastupnika u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Požegi i Slatini. Dostava i montaža u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi