Tapete su staromodne, ali su se vratile u modu. Danas je moguće pronaći raznovrsne tapete, kako one starinske tako i moderne. Tapeta doista ima na izbor stoga je naša zadaća olakšati vam odabir. Ukoliko ste svoje zidove odlučili obući u tapete tada morate odabrati prave ne bi li definirali cijeli prostor u kojem ćete boraviti. Boja zidova ili tapete koje ste odabrali bitne su za cijeli dom. Smanjite svoj izbor tako što ćete prvo odrediti koje boje su vam potrebne, koje motive volite i želite li jednostavne tapete ili one koje će svaka osoba primijetiti kada uđe u prostoriju.

Za svaki stil postoji jako puno izbora stoga ćete i dalje biti u nedoumici. Morate znati kako ne smijete pretjerivati s motivima ako je vaša prostorija sama po sebi upečatljiva. Primjerice, ako već imate namještaj koji je u raznim bojama ili motivima. Tada trebate odabrati jednostavnije tapete koje će se savršeno uklapati sa ostatkom. Bogate tapete sa raznim motivima, prugicama, krugovima, točkicama i slično odaberite kako biste osvježili svoj prostor.

Postoje tapete od raznih materijala, uzoraka i tekstura. Također, imajte na umu da vam određene tapete možda neće dobro izgledati na velikoj površini stoga pazite kada gledate komade tapeta. Uvijek ih trebate zamisliti u određenoj veličini. Prije nego što stavite tapete na zid, dobro ga očistite, izravnajte i skinite stare tapete. Jako će ružno izgledati tapete na neravnom zidu. Ukoliko ćete sami postavljati tapete morate odabrati pravilno ljepilo koje će vam stručnjaci u trgovini preporučiti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi