Kada se krene u projektiranje i izgradnju bazena vrlo je važno na samom početku suradnje uskladiti sve važne faktore. Prva je stavka usklađivanje želja investitora s financijskim mogućnostima i pronalaženje najboljeg i najkvalitetnijeg rješenja.

U poslovanju naglasak stavljamo na dobru komunikaciju s klijentom i obavezan izlazak na teren prije davanja konačnih ponuda.

Nakon utvrđivanja dimenzija i tipa bazena (koji može biti skimerski, preljevni ili stiropor skimerski), utvrđujemo obaveznu opremu, sustav filtracije i rasvjete, ovisno o veličini bazena, te da li će se bazen oblagati keramikom ili folijom.

Nakon toga upoznajemo klijenta s opcijama dodatne opreme. Svakako je preporuka toplinska pumpa koja u vrlo kratkom roku podiže, te ukoliko je potrebno i snižava temperaturu vode te oprema za automatsko doziranje sredstava za održavanje kvalitete bazenske vode.

Od dodatne opreme klijenti se uz toplinsku pumpu najviše odlučuju za neku vrstu hidromasaže, protustrujno plivanje, slapove i gejzire.

Za održavanje čistoće vode svakako preporučujemo neki od robota koji brzo i efikasno odstranjuju nečistoću s dna i zidova bazena.

Sva oprema koju ugrađujemo i koristimo u projektima je vrlo kvalitetne robne marke Astral.

Tvrtka KABAO FUTURA d.o.o. uz izgradnju bazena i ugradnju bazenske tehnike također nudi reparacije i sanacije bazena te postojećih bazenskih postrojenja.

Fotogalerija (15)

KABAO FUTURA d.o.o.
KABAO FUTURA d.o.o.
Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi